Privacy Policy

Cum folosim datele dvs.

În efortul de a proteja confidențialitatea și drepturile clienților noștri și ale site-ului, am stabilit o politică de confidențialitate care explică ce informații colectăm despre vizitatori și ce facem cu informațiile pe care le colectăm.

Această politică de confidențialitate reglementează modul în care colectăm, folosim, menținem și dezvăluim informațiile colectate de la utilizatorii acestui site Web (fiecare "Utilizator")..

Privacy

Securitatea utilizatorilor este foarte importantă pentru noi. Ne angajăm să protejăm informațiile pe care ni le încredințează utilizatorii.

Colectare de date

Colectăm informații personale de identificare de la utilizatori prin intermediul formularelor online pentru comanda produselor și serviciilor.

De asemenea, putem colecta informații despre modul în care utilizatorii utilizează site-ul nostru Web, de exemplu, urmărind numărul de vizualizări unice primite de paginile site-ului web sau de domeniile de proveniență ale utilizatorilor. Utilizăm cookies pentru a urmări modul în care utilizatorii utilizează site-ul nostru Web.

Utilizarea de date

Putem folosi informațiile de identificare personală colectate prin intermediul site-ului nostru Web pentru a contacta utilizatorii cu privire la produsele și serviciile oferite de noi, de afiliații noștri de încredere, de contractori independenți și de partenerii de afaceri și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor cu noi și cu asociații, .

În nici un moment, baza noastră de utilizatori nu va fi vândută vreodată unei entități în scopul comercializării sau listelor de distribuție. Informațiile personale nu vor fi vândute sau transferate în alt mod partenerilor noștri de afaceri fără consimțământul dvs. prealabil, cu excepția faptului că vom dezvălui informațiile pe care le colectăm unor terțe părți atunci când, în baza noastră de credință, suntem obligați să le facem conform legilor aplicabile.

Powered by WHMCompleteSolution

["\r\n